Video: Poola tennisetäht kaotas enesevalitsuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jerzy Janowicz kaotas Austraalia lahtiste meistrivõistluste 2. ringi mängu ajal enesevalitsuse.
Jerzy Janowicz kaotas Austraalia lahtiste meistrivõistluste 2. ringi mängu ajal enesevalitsuse. Foto: SCANPIX

Tõusev tennisetäht Jerzy Janowicz kaotas Austraalia lahtiste meistrivõistluste 2. ringi mängu ajal enesevalitsuse ja sõneles pukikohtunikuga.

24. asetatud poolakas juhtis avaseti kiires lõppmängus India tennisisti Somdev Devvarmani ees 9:8, kui Janowicz «hulluks» läks, kuna tema arvates lõi Devvarman napilt auti, joonekohtunik aga luges selle sees palliks ning temaga nõustus ka pukikohtunik Marija Cicak, kirjutab The Guardian.

Kuna Janowicz polnud rahul ka mõningate Cicaki eelnevate otsustega, karjus ta pukikohtunikult: «Kui mitu korda? Kui mitu korda?»

Seejärel laskus ta põlvili väljakule, sülitas joonele ning karjus: «Ma palun teid!»

Janowicz kaotas kiire lõppmängu 10:12, kuid võitis lõpuks mängu 6:7, 3:6, 6:1, 6:0, 7:5. Pärast kiire lõppmängu kaotust lõi 22-aastane poolakas oma reketiga pukikohtuniku tooli ning viskas veepudeli teisele poole väljakut.

«Tundeid ei saa kogu aeg kontrollida. Tõsi, ma läksin hulluks,» tunnistas Janowicz pärast mängu. «Mul on mõnikord raskusi enda kontrollimisega, aga ma püüan ennast parandada.»

Rahvusvahelise Tenniseliidu (ITF) teatel vaatavad nad homme pukikohtuniku raporti üle ning otsustavad siis, kas Janowiczil tuleb ka trahvi maksta.

«Ma ei öelnud midagi hullu, loodetavasti ei pea ma maksma,» sõnas noormees ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles