Spurs päästis lisaminutil ManU vastu viigipunkti, Chelsea alistas Arsenali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Parker (vasakul) ja Rio Ferdinand.
Scott Parker (vasakul) ja Rio Ferdinand. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai Chelsea 2:1 jagu Arsenalist, Tottenham Hotspur päästis aga kolmandal lisaminutil 1:1 viigi Manchester Unitedi vastu.

United asus kohtumist juhtima 25. minutil, kui oma 18. liigavärava sel hooajal lõi pidurdamatus hoos olev Robin van Persie. Suurem osa teisest poolajast möödus aga juba Spursi kontrolli all ning viimased kümmekond minutit surus kodumeeskond lakkamatult, kuni kolmandal lisaminutil saatiski Clint Dempsey mõnelt meetrilt palli väravasse

Londoni klubide omavahelises lahingus alistas Chelsea sel aastal teistkordselt 2:1 Arsenali. Chelsea asus juba 16. minutiks lahe väravaga juhtima, kui esmalt oli täne Juan Mata ja seejärel realiseeris penalti Frank Lampard. The Walcott lõi küll 58. minutil ühe värava tagasi ja lõpuminutitel surus Arsenal kõvasti, ent viigiväravat neil lüüa ei õnnestunud.

Manchester United on endiselt tabeliliider, kuid edu linnarivaali Manchester City ees kahanes nüüd viiele punktile. Chelsea jätkab 23 vooru järel tabelis kolmandal kohal, Unitedile kaotatakse 11 punktiga. Neljandal kohal olev Tottenham jääb Unitedist maha 15 punktiga ning Arsenal on jätkuvalt Evertoni järel kuues, jäädes nüüd Chelseast maha 11 punktiga. Võrreldes konkurentidega on Arsenalil samas üks mäng varuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles