Eesti koondise jalgpallur hakkab mängima Rootsi kõrgliigas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts (paremal)
Siim Luts (paremal) Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal FC Flora meeskonnas põhitegijate hulka kuulunud jalgpallur Siim Luts sõlmis lepingu Rootsi kõrgliigaklubiga IFK Norrköping.

Lepingu sõlmimist kinnitas oma Facebooki-lehel Lutsu üleminekuga tegelenud agentuur Golden Star Management. Luts lõi uue klubiga käed kaheks aastaks. Mulluse hooaja lõpetas Norrköping kõrgliigas viienda kohaga. 23-aastane Luts ei pikendanud läinud hooajaga lõppenud lepingut FC Floraga ja siirdub seega Rootsi vabaagendina. Norrköpingi ridadesse kuulub teinegi eestlane, ründaja Joonas Tamm.

Poolkaistjana tegutsev Luts on Eesti koondist esindanud kaheksal korral, väravatearve on tal seni avamata. Luts kuulub ka peatreeneri Tarmo Rüütli esialgsesse valikusse ehk 25 mehe hulka, kelle seast valitakse 20 koondislast 6. veebruariks toimuvaks maavõistlusmänguks Šotimaaga.

Luts hakkab uues klubis kandma särki numbriga 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles