Arsenali fännid läksid mängu ajal Wengeri pärast omavahel kaklema

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi fännid läksid laupäevase karikamängu ajal tribüünidel omavahel kättpidi kokku. Tüli põhjustas osapoolte erinev suhtumine peatreener Arsène Wengerisse.

Arsenal alistas küll karikasarja neljandas ringis võõrsil 3:2 Brightoni, kuid kodumeeskonna lubati kaks korda viigini jõuda ning võidu ja edasipääsu tõi alles Theo Walcotti värav 85. minutil. Mängu käik ajas harja punaseks ühel Arsenali fännil, kes rullis lahti suure loosungi tekstiga «Arsène, suur tänu mälestuste eest, kuid on aeg hüvasti jätta».

Wengeri pooldajad avaldasid seepeale oma pahameelt, mis kasvas kiirelt üle käsikähmluseks. 80. mänguminuti paiku aset leidnud kakluse tagajärjel juhatati loosungi kaasa võtnud fänn staadionilt välja.

Arsenal asub Inglismaa liigatabelis kuuendal kohal, liidrist Manchester Unitedist jäädakse maha 19 ja Meistrite liigasse viival neljandal kohal olevast Tottenhamist nelja punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles