Arsenal tugevdas viimasel minutil ridu Hispaania koondislasega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nacho Monreal (paremal).
Nacho Monreal (paremal). Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond tegi läinud keskööl sulgunud talvise üleminekuakna viimastel minutitel ühe tehingu, kui meeskonda toodi hispaanlasest vasakkaitsja Nacho.

26-aastane Nacho ehk täisnimega Ignacio Monreal Eraso mängis seni Malaga klubis ning Arsenal käib hispaanlastele tema eest välja 8,5 miljonit naela. Arsenal vajas ootamatult vasakkaitsjat, kuna kolmapäevases liigamängus Liverpooliga sai vigastada sellel positsioonil mängiv Kieran Gibbs ja nii jäi ainsa puhta vasakkaitsjana meeskonda vaid brasiillane Andre Santos. Esmalt pidanuks Nacho Londonisse siirduma suvel, kuid Arsenali hädaolukorra tõttu jõudsid klubid kiiremini kokkuleppele.

Noorusaastad Osasuna klubis veetnud ja seejärel põhimeeskonda murdnud Nacho jõudis Malagas veeta poolteist hooaega. Hispaania koondist on ta esindanud üheksal korral. Nacho sõlmis Arsenaliga lepingu, mis kehtib 2017. aastani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles