Oklahoma sai NBAs jagu liidri kaotanud Memphisest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant.
Kevin Durant. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl vaid kaks kohtumist, kus võidu said Oklahoma City Thunder ja Golden State Warriors.

Oklahoma alistas koduväljakul 106:89 Memphis Grizzliesi, kes loovutas äsja oma tähtmängija Rudy Gay. Detroit Pistonsilt Gay vastu saadud Tayshaun Prince, Austin Daye ja Ed Davis polnud aga veel mänguvalmis ning koos vigastustega tähendas see, et Memphise koosseisus leiduski vaid üheksa tervet pallurit.

Neist parimana tõi Jerryd Bayless 23 punkti, Mike Conley lisas 17 ja Marc Gasol 16 punkti. Zach Randolph võttis lisaks 9 punktile 19 lauapalli. Thunderi parim oli 27 punktiga Kevin Durant, Russell Westbrook kogus 21 silma.

Golden State Warriors sai samuti kodus 100:97 jagu Dallas Mavericksist. Võidu kindlustasid Jarrett Jacki vabaviksed kaks sekundit enne lõppu, Vince Carteri lõpusekundi kolmepunktivise ei tabanud. Klay Thompson kogus Warriorsi eest 27 punkti, kuid üleplatsimees oli David Lee, kellel jäi ülivähe puudu võimsast kolmikduublist - lõpuks jäi tema arvele 15 punkti, 20 lauapalli ja 9 korvisöötu.

Ilma lihasevenitust raviva Dirk Nowitzkita mänginud Dallase parim oli 25 punktiga O.J. Mayo, Carter kogus 22 silma. Shawn Marion viskas 18 punkti ja võttis 17 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles