Jaanuari parimaks mängijaks valiti Heiko Rannula

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula
Heiko Rannula Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Korvpalli meistriliiga jaanuarikuu parimaks mängijaks valiti Valga/Maks&Mooritsa meeskonna mängujuht Heiko Rannula. Valga mängis jaanuaris 5 mängu ning võitis neist kolm.

Valga alustas uut aastat 80:54 võiduga Tallinna Kalevi üle, lisaks võideti jaanuarikuus 72:59 TYCO Raplat ning 72:50 KK HITOt. Kaotused tuli Valga meeskonnal vastu võtta võõral väljakul TTÜ Korvpalliklubilt 49:68 ning Tartu Ülikool/Rockilt 71:97. Liigatabeli ainuliidri TÜ/Rocki vastu viskas Rannula 18 punkti (2sed 12-8, 3sed 1-0, vv 3-2) ja andis 4 resultatiivset söötu.

Rannula keskmised näitajad jaanuarikuus olid 12,8 punkti, 4,4 lauapalli, 3,8 resultatiivset söötu ning 1,8 vaheltlõiget. Valga hoidis jaanuari seisuga liigatabelis viiendat kohta 9 võidu ja 11 kaotusega.

29-aastane Rannula on Eestis mänginud peamiselt Tartu ja Valga meeskondade eest ning kuulunud ka Eesti koondisesse. Hooajal 2010/2011 siirdus Rannula poole hooaja pealt Soome, möödunud hooajal pallis Prantsusmaa neljandas liigas ning naases käesoleva hooaja alguses kodumaale Valga meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles