Kas Tarvas pääseb Balti liigas veerandfinaali?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas
Rakvere Tarvas Foto: Margus Ansu

Täna õhtul peab Rakvere Tarvas otsustava lahingu korvpalli Balti liiga vahegrupis, kui algusega kell 17:00 võõrustatakse Leedu klubi Utena Juventus. 

Rakvere Tarvas vajab esdasipääsuks vähemalt kaheksa punkti suurust võitu. Kaotuse või väiksema võidu korral on Rakvere jaoks Balti liiga hooaeg lõppenud. Juventus saaks võidu korral alagrupis esikoha, väike kaotus annaks teise koha ning kaheksa-punktiline või suurem kaotus tähendaks play-offi ukse taha jäämist, kirjutab basket.ee.

Kui Tarvas täna võidab tekib kolme meeskonna (Pieno Žvaigždes, Juventus ja Tarvas) vahel surnud ring ning edasipääsemiseks vajab Tarvas vähemalt kaheksa punkti suurust võitu. Pieno Žvaigždesil on korvide vahe +7, Juventusel hetkel +4 ning Tarval hetkel -11. Punase laterna osas on Kasahstani klubi Barsy, kes on kõik mängud kaotanud.

Tarva kasuks räägib tõsiasi, et vahegrupis on kõik kodumängud võidetud. Samas võõrsil tuli tunnistada Juventuse 88:79 paremust.

Juventus kaotas viimases Balti liiga mängus kodus 86:92 Pieno Žvaigždesile. Leedu liigas hoiab Utena Juventus koos Pieno Žvaigždesiga 5.-6. kohta 8 võidu ja 6 kaotusega.

Balti liigas on play-off koha kindlustanud BC Kalev/Cramo, BC Prienai, Pieno Žvaigždes, Barons kvartals, Ventspils ja TÜ/Rock. Rocki alagrupis selgub teine edasipääseja samuti reedel, kui omavahel kohtuvad Vilniuse Sakalai ja Valmiera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles