Rehemaa: 30. koht pole see, mis rahuldust pakuks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa Val di Fiemme MMil.
Aivar Rehemaa Val di Fiemme MMil. Foto: NordicFocus

Val di Fiemmes toimuval suusatamise MMil saavutas meeste 15+15 km suusavahetusega sõidus eestlastest parima tulemuse Aivar Rehemaa, kes tuli üle lõpujoone 30. kohal. Juba 10 aastat tagasi toimunud Val di Fiemme MMil stardis olnud suusatajale see tulemus rahulolu ei pakkunud.

«30. koht pole see, mis rahuldust pakuks, kuid maailma tase ongi selline, et 50 sekundilise kaotusega oled sellisel kohal. Klassikas tundsin end hästi ja sõitmiseks jõudu jagus, kuid uisuga ei saa rahule jääda, kuna ma ei jaksanud tippudega koos sõita. Loodan, et maratonis suudan paremini sõita,» rääkis Rehemaa.

Teise eestlasena tuli üle lõpujoone Eeri Vahtra, kelle lõppkohaks jäi protokollis 46. koht. «Klassika pool läks hästi, kuid uisus lõid kätesse krambid. Kahju, et oma tugevamas osas nii palju ära andsin,» märkis Vahtra.

Kolmest Eesti suusatajast sai kõige kehvema tulemuse Karel Tammjärv, kes lõpetas võistluse 58. positsioonil.

«Sport võitis, Karel kaotas. Eeldused olid olemas, kuid täna ei olnud see päev. Lasin juba klassika poolel halva vahe sisse. Tundub, et minu seis polnud võistlemiseks piisav,» hindas Tammjärv oma võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles