Meeste mäng: ragbimängija vedas pooleldi küljest rebitud kõrvast hoolimata meeskonna võidule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manu Tuilagi.
Manu Tuilagi. Foto: SCANPIX

Inglismaa ragbikoondise mängija Manu Tuilagi tõestas eilses kohtumises Prantsusmaa vastu, et tegu on tõepoolest karmide meeste mänguga - kokkupõrkes vastasega sai ta tõsise kõrvavigastuse, kuid keeldus mängust lahkumast ja viis Inglismaa võidule

Tuilagi sai juba kolmandal mänguminutil karmi vigastuse, kui põrkas nii õnnetult Louis Picamolesi küünarnuki vastu, et tema vasak kõrv rebenes. Arstid tahtsid mehe väljakult õmblema viia, kuid Tuilagi saatis tohtrid kuu peale ja jätkas mängu peapaelaga, mis verejooksu kinni hoidis. Inglismaa võitis kohtumise 23:13, saades mänguohjad enda kätte teisel poolajal pärast seda, kui just Tuilagi palliga õnnestunult vastaste väravaalasse jooksis.

«Tegu oli mängu esimese kokkupõrkega ja paar sekundit lõi silmist ikka korralikult sädemeid. Nii kõva matsu ei ole ma varem kogenudki. Arst ütles, et kõrva tuleb õmmelda, aga vastasin, et ei, teibi see lihtsalt kinni. Pidin ju meeskonda edasi aitama. Poolajal prooviti kõrvale ajutisi õmbluseid teha, aga nendega läinuks liiga kaua aega, nii et jätkasin,» rääkis võidu üle õnnelik Tuilagi pärast mängu ESPNile.

Mängu järel viimaks Tuilagit korralikult tohterdama pääsenud arstid tegid tema kõrvale koguni 19 õmblust, keerukas protseduur võttis aega 40 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles