Roger Federer teeb kahe kuu pikkuse võistluspausi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Maailma tennise teine reket Roger Federer andis teada, et võtab pärast märtsikuist Indian Wellsi turniiri aja maha, kuna soovib rohkem perega aega veeta.

Kaksikutest pisitütarde isana ei taha 31-aastane Federer liiga palju kodust eemal olla, samuti leiab ta, et selles vanuses oleks täispikk mänguaasta ülemäära kurnav. «Ma ei ole enam 22-aastane, et peaksin aastast 25-30 turniiril kaasa tegema. Tahan pigem olla maksimaalselt valmis igaks turniiriks, kus osalen. Ma ei suuda aastast aastasse nii mängida nagu mullu,» vahendab BBC Federeri sõnu.

Mullu osales Federer 17 turniiril, lisaks kahes Davis Cupi matšis. Kokku kogunes tema arvele 83 kohtumist. Šveitslane usub, et hõredam graafik võimaldab tal veel korra maailma esireketiks kerkida. «See on täiesti reaalne. Lõpuks saab muidugi selgeks, et tuleb loobuda, aga see aeg pole kindlasti veel käes. Ma ei ole nii naiivne, et arvaksin, nagu võiksin 15 aasta pärastki platsil olla, aga tahaksin anda endale võimaluse veel hulga aastaid mängida,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles