Voskoboinikov sõidab Lemsalu soovitusel Norrasse testiperioodile

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (paremal)
Vladimir Voskoboinikov (paremal) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Vladimir Voskoboinikov läheb testimisele Norra esiliigaklubisse Bryne FK, kellele soovitas teda endine klubi mängija Marek Lemsalu.

30-aastane Voskoboinikov on karjääri jooksul palju reisinud, mängides lisaks Eestile ka Belgias, Venemaal, Rootsis, Aserbaidžaanis ja Gruusias. Järgmiseks linnukeseks maailmakaardil võib saada Norra, kirjutab Soccernet.ee.

Norra meedia teatel soovitas just Lemsalu teda Brynele. Norra esiliiga eelmise hooaja kümnes klubi otsib parasjagu oma meeskonda pikka, tugevat ja kogenud ründajat.

«Tema CV ei ole vaimustav ja ma olen skeptiline, et ta on nii paljudes klubides olnud. Aga Marek Lemsalu soovitas teda ja seetõttu tahame teda mängimas näha,» ütles Bryne juhendaja Gaute Larsen Aftenbladet.no-le.

Voskoboinikov peaks jõudma klubi juurde neljapäeval. Sel reedel kohtub Bryne sõprusmängus Bergeni Branniga ning 12. märtsil sõidetakse treeninglaagrisse La Mangasse. Larseni sõnul jälgivad nad ka teisi ründajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles