Soomlased soovitavad Kanguril silma peal hoida

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga).
Kristjan Kangur (palliga). Foto: SCANPIX

Soome Korvpalliliidu veebileht Basket.fi peab tänases Euroliigamängus Moskva Himki ja Siena Montepaschi vahel üheks võtmetegelaseks Eesti korvpallikoondise kaptenit Kristjan Kangurit.

Siena liidrina tuuakse esile Euroliiga skoorikuningat Bobby Browni, kuid nn. kuldkätena tuuakse esile veel ka Seria A tähtede hulka kuuluvat David Mossi, Matt Janningut ja «Eesti pommitajaks» nimetatud Kristjan Kangurit, vahendab basket.ee.

Eraldi soovitatakse silma peal hoida aga just Kanguril, keda Soome veebileht iseloomustab järgmiselt: «Eesti koondise snaiper ei ole kunagi väljaku silmapaistvaim mängija, kuid on Euroopa tipptasemel oma väärtust tänavu korduvalt tõestanud. Mis tahes asendist ja kui kitsast praost hoolimata kaugviskeid tabav Kangur on tänavu nelja kolmesega karistanud Tel Avivi Maccabit ning kümnes tänavuses mängus tabanud kaugviskeid üle 50% täpsusega.»

Soomlaste huvi Siena Montepaschi ja Moskva Himki reedese mängu vastu on mõistetav, sest venelaste rivistuses teeb suuri tegusid Soome koondise suurim täht Petteri Koponen. Itaalias suutis Siena oma tänase vastase 82:76 alistada ning toona tabas Kangur neljast kolmesest kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles