Toomas Triisa sai Star Warsi radadel teise koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuneesia liivaralli
Tuneesia liivaralli Foto: tuareg-rallye.com

Peale kolmandat päeva, mil Tuneesia liivarallil (Tuareg Rallye) hukkunud Wesley Beane’i mälestuseks sõideti katse lihtsalt, ilma aega võtmata läbi, jätkus neljas päev taas võidusõiduga.

Neljandal päeval oli võistluskeskuseks Star Wars küla, mille lähedalt anti start ja kus oli ka finiš. Star Wars nimi pole külal juhuslikult, väga palju esimesest Star Wars triloogiast on filmitud Tuneesias ja ka Nefta ümbruses, kuhu teisipäevane katse jäi.

Igal juhul sobis see düünides kulgenud katse väga hästi Dakar Rally Team Estonia ühele liikmele, Toomas Triisale, kes sõitis välja väga hea, teise aja Moto Amateur klassis.

Jaan Naaber sai 36. aja, tema liikumist raskendas rooliamordi puudumine ja mees sai lähemalt teada, mida tähendab kõrberallidel nii palju mainitud camel grass. Mart Meeru sai vastu enda tahtmist nautida lummavaid kõrbevaateid, kui tema tsikli süütepool streikis.

Õnnetuseks oli see üsna katse esimeses pooles ja nii toodi Mart ja tsikkel õhtuks kõrbest ära. Ta saab jätkata, kuid kukil on kuhjaga trahvitunde läbimata kontrollpunktide eest. Oluline on aga see, et saab jätkata.

Kokkuvõttes on peale neljandat päeva Toomas Triisa 20, Jaan Naaber 32 ja Mart Meeru 50. Sõita jääb veel kolm päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles