Kevin Korjus: Vettel ei käitunud ilusti, aga oskan tema olukorda mõista

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Liis Treimann

Eesti parim vormelisõitja Kevin Korjus kirjutab Õhtulehe spordiblogis, et ei kiida Sebastian Vetteli käitumist Malaisia GP-l heaks, kuid suudab siiski teda mõista.

«Sebastian Vetteli otsus eirata pühapäevasel vormel 1 Malaisia GP-l tiimikorraldust üllatas kindlasti paljusid, ent ei ole nii must-valge nagu publik üldiselt taolistesse juhtumitesse suhtub,» kirjutab Korjus.

«Et sõitude ajal raadiosidet eetris kuuleb, ei tähenda veel, et kogu tõde suhtlusest ongi kohe televaataja ees. Ei ole sugugi nii - seda tean kindlalt - ja antud juhul sai suure pahandus võimalikuks, sest keegi eksis: on ilmselge, et läbi tulid vestlused, mis polnud mõeldud laiemale ringile. Ent samas ei saa me ikkagi iial teadma, mida veel omavahel räägiti,» jätkas ta. «Ma ei kaitse Vettelit, ta ei käitunud ilmselgelt ilusti, küll aga oskan tema olukorda mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles