Van Persie: jään karjääri lõpuni Manchester Unitedisse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Hollandi koondise tähtründaja Robin van Persie teatas, et kavatseb lõpetada karjääri oma praeguses koduklubis Manchester Unitedis.

29-aastane van Persie veetis kaheksa aastat Londoni Arsenalis, kuid liitus sel suvel Unitediga ja on löönud 31 mänguga 23 väravat. Samas ei ole ta klubi eest viimases seitsmes mängus jalga valgeks saanud, kuid kostitas MM-valikmängudes Eestit ühe ja Rumeeniat kahe väravaga, möödudes sellega Hollandi koondislaste arvestuses legendaarsest Johan Cruyffist.

«Järgmisel aastal olen Unitedis. Ja võib-olla kauemgi. United jääb mu viimaseks klubiks. Euroopas on vähe selliseid klubisid, kus vanemaid mängijaid hinnatakse. Nii oli Juventuses ja AC Milanis, tänasel päeval on aga heaks näiteks United. Nii et kes teab, kaua ma veel siin olen,» ütles hollandlane kodumaisele väljaandele Voetbal.

«Iga päev Unitedis on uus väljakutse. Ma aina arenen. Sain lisamotivatsiooni sellest, et mind ümbritsevad uued treenerid ja meeskonnakaaslased, igaühel oma mõtted – keskkond on täiesti uus,» lisas hollandlane, kelle praegune leping Unitediga lõpeb siis, kui ta on 33-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles