Voskoboinikov on laupäeval Levadia vastu mänguvalmis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (paremal) ja Sergei Terehov
Vladimir Voskoboinikov (paremal) ja Sergei Terehov Foto: jkkalju.ee

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju uusima täienduse Vladimir Voskoboinikovi paberimajandus on nüüdseks korras ning Eesti koondise ründaja võib juba laupäeval Kalju särgis oma debüüdi teha.

Veel tänase hommikuni oli ebaselge Voskoboinikovi kaasategemine laupäeval toimuvas Eesti meistriliiga kohtumises endise leivaisa FC Levadia vastu, kuid nüüdseks on sellega kõik korras ja 30-aastane ründaja on mänguvalmis, teatab Kalju kodulehekülg.

«Treeningud on läinud hästi, meeskond on sõbralik ja välismaalased on hästi meeskonda sisse sulandunud. Laupäeval mängime loodetavasti meistrile vääriliselt ning ei tahaks korrata superkarikafinaali seisu. Enda vormi kohta ma väga palju hetkel kommenteerida ei oska, kuid see läheb aina paremaks,» rääkis Voskoboinikov klubi kodulehele.

Mis tunne on laupäeval mängida oma endise klubi Levadia vastu? «Sellele, et debüüt on kohe võimalik teha oma endise klubi Levadia vastu, pole ma erilist tähelepanu pööranud, kuid kindlasti on see mäng minu jaoks teistest erinev,» sõnas ta.

Kalju peatreener Igor Prinsi käsutuses on laupäeval kõik mängumehed ehk vigastused tiimi ei kimbuta. Mäng algab laupäeval kell 14.00 ning toimumispaigaks on Sportland Arena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles