Mourinho aitab Ancelottit Barcelona vastu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (vasakul) ja Carlo Ancelotti. Fotomeenutus 2010. aastast, kui Mourinho oli Interi ja Ancelotti Chelsea peatreener.
Jose Mourinho (vasakul) ja Carlo Ancelotti. Fotomeenutus 2010. aastast, kui Mourinho oli Interi ja Ancelotti Chelsea peatreener. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa väljaande L'Equipe’i väitel andis Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali peatreener Jose Mourinho nõu Carlo Ancelottile, enda kolleegile Pariisi Saint-Germainis.

Nimelt loositi Prantsusmaa liiderklubi Meistrite liiga veerandfinaalis kokku FC Barcelonaga, keda Mourinho tunneb hästi, vahendab Soccernet.ee.

Mourinhol õnnestus hiljuti alistada Barca kaks korda järjest, nii karikasarja poolfinaalis kui ka koduliigas. Ning väidetavalt jagas ta oma eduvalemit ka Ancelottiga, kes on tema lähedane sõber.

«Ma ei ole veel mõelnud strateegiat mänguks Barcelinaga, sest olen viimased 15 päeva keskendunud kohtumisele Montpellieriga,» sõnas Ancelotti.

PSG võõrustab Barcelonat veerandfinaali avamängus 2. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles