Rammo läheb Palma MK-etapil finaalsõitudesse 9. kohalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl- Martin Rammo
Karl- Martin Rammo Foto: Liis Treimann

Hispaanias peetaval Palma purjetamise maailma karika etapil on Karl-Martin Rammo kvalifikatsiooni järel 9. positsioonil ja võtab homme algavatesse finaalseeria sõitudesse kaasa kvalifikatsiooniseeria 9. koha.

Laser Standard klassis seilav Rammo (ROPK/TJK) lõpetas oma kvalifikatsiooniseeria 5. ja 11. resultaadiga ning on kokku 119 mehe hulgas 9. kohal, purjetades seega homme algavates finaalsõitudes kuldses grupis. Juhib sakslane Philipp Buhl.

Anne-Mari Luik (ROPK) sai täna Laser Radial-klassis kirja 25. ja 21. koha ning paikneb kvalifikatsiooni kokkuvõttes 66 naise konkurentsis 41. positsioonil. Radialil on liidriks britt Alison Young.

Finn-klassis alustas Lauri Väinsalu (ROPK) kolmandat võistluspäeva 45. kohaga, millele järgmises sõidus lisandus 17. tulemus. Kokkuvõttes läheb sportlane hetkeseisuga 72 mehe seas 36. positsioonile. Esikohal asetseb britt Giles Scott.

Võistluse kvalifikatsiooniseeria koosnes kuuest sõidust. Homme algavasse kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriasse võetakse kaasa kvalifikatsiooniseeria lõppkoht. Kuld- ja hõbegrupi seeria sisaldab viite võistlussõitu, millest üks kuulub mahaarvamisele. Regati kolmas etapp moodustub medalisõitude seeriast, kuhu pääsevad kümme paremat, võttes kaasa kuldgrupi seeria punktid. Medalisõitude seerias on kaks sõitu ning need annavad sportlastele topeltpunktid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles