Eestlaste must õhtu Itaalias: Kanguri ja Taltsi klubid said kirja kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (valges) ja Kristjan Kangur.
Janar Talts (valges) ja Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Itaalia korvpalli meistriliigas jätkus Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi kaotusteseeria, kui võõrsil jäädi 71:81 alla Cremonale.

Võõrsil nüüd kaheksa liigamängu järjest võiduta püsiv Siena võitis poolaja veel seitsme punktiga, kuid viimasel veerandajal lubati vastastel teha koguni 17:0 spurt ja enam võidulootust ei tekkinudki. Kangur kuulus algviisikusse, mängis 25 minutit ning viskas selle ajaga neli punkti, võttis neli lauapalli ja andis ühe korvisöödu. Seejuures viskas Kangur mööda kõik viis teele saadetud kolmepunktiviset.

Sünnipäevalapse Janar Taltsi tööandja Varese jäi aga võõrsil 91:93 alla Montegranatole. Talts kogus 14 minutiga igati korralikud 11 punkti, võttis kolm lauapalli ja andis ühe korvisöödu. Varese parim oli 15 punktiga Bryant Dunston, üleplatsimees aga Montegranato poolel 24 punkti visanud ja kümme lauapalli võtnud Christian Burns.

Varese jätkab kaotusest hoolimata liigatabelis esikohal, neil on kogutud 20 võitu ja kuus kaotust. Siena on 15 võidu ja 11 kaotusega viiendal kohal, sama palju võite on aga ka neile järgnevatel Cantu Lenovol ja Reggia Emilia Trinkwalderil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles