Ibrahimovic võib megatehingu tulemusena Barcelonasse siirduda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: AP / Scanpix
Milano Interi jalgpalliklubi ründaja Zlatan Ibrahimovic võib suurejoonelise tehingu tulemusena suvel liituda Hispaania klubi FC Barcelonaga.

Teadete kohaselt soovib Barcelona president Joan Laporta Rootsi koondislast oma võistkonna rivistuses näha, kuid esialgu pole ametlikku pakkumist veel tehtud, vahendab goal.com.

Samas ei soovi Inter Ibrahimovici odavalt loovutada ning mehe eest tahetakse saada vähemalt 100 miljonit eurot. Seega on Barcelona arvatavasti Ibrahimovici eest valmis maksma 70 miljonit eurot ning lisaks loovutama ründaja Samuel Eto’o.

Väidetavalt pakutakse Ibrahimovivile Barcelonas palgaks 9 miljonit eurot hooaja eest. Samas võib see saada ka ülemineku juures takistuseks, kuna Itaalias teenib mees 3 miljonit rohkem. Barcelonas on hetkel suurima palgaga mängija Lionel Messi, kes teenib hooaja eest 8 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles