Kreek aitas Pariisi Volley poolfinaalis võidule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: volley.ee

Prantsusmaal algasid eile võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalmängud, kus Pariisi Volley ridades on kaasa tegemas ka Ardo Kreek.

Pariislased kaitsesid koduklubi au väärikalt, loovutamata pealinna ründajatele geimigi, vahendab volley.ee. Võidunumbriteks fikseeriti 3:0 (27, 22, 19). Kreek ründas 70-protsendiliselt (10-st seitse), blokeeris kolm palli ja lõi ühe serviässa. Kokku seega 11 punkti, mis on tempomehe kohta hea tulemus. Diagonaal Mikko Oivanen tõi 18 ja nurgaründaja Marien Moreau 15 punkti.

«Kodutöö oli meil jälle kenasti tehtud ja suutsime mänguplaani ka järgida. 3:0 on alati hea võita, kuigi enne mängu kartsin, et nii lihtsalt ei lähe. Väike väsimus on sees, aga tahe finaali saada on suurem. Loodan, et suudame ka täna võita, siis oleks seeria 2:0 ja hea järgmiseks nädalavahetuseks Cannes`i sõita,» kommenteeris Kreek.

Põhiturniiri lõpetas Pariisi klubi kuuendana ja Cannes seitsmendana, kuigi asetses pikka aega pealinlastest kõrgemal.

Teises poolfinaalkohtumises võitis põhiturniiri parim Tours VB Narbonne´i meeskonna 3:0 (23, 22, 21). Teist korda kohtutakse täna. Esikohamängudele pääseb kolme võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles