Vastast hammustanud Liverpooli suurim staar võidakse meeskonnast minema lüüa

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez hammustas Branislav Ivanovici
Luis Suarez hammustas Branislav Ivanovici Foto: SCANPIX

Luis Suarez võib küll olla Inglismaa jalgpalli kõrgliiga suurim väravakütt, kuid see ei pruugi teda päästa Liverpoolist minemalöömisest.

Paljude Premier League'i mängijate meelest ammu juba sukelduja sünonüümiks saanud Suarez on ammu Liverpooli mainet kahjustanud, kuid eilne intsident Chelsea mängija Branislav Ivanoviciga võis olla klubi juhtkonnale viimaseks piisaks karikas.
 

Chelsea karistusalas toimunud olukorda, kus Suarez Ivanovici jõhkralt hammustas, kohtunik ei märganud ja seetõttu jäi ründaja ka karistuseta, kuid Liverpool võib sellegipoolest Uruguay koondise ründaja maha müüa.
 

Liverpooli spordidirektor Ian Ayre katkestas intsidendi tõttu oma ärireisi Austraaliasse, et Suarezi käitumist menetleda.
 

«Selline käitumine ei sobi ühelegi mängijale, kes Liverpooli särki kannab. Ta on vedanud oma käitumisega alt nii iseennast kui ka klubi,» kommenteeris Ayre.
 

Kui Liverpooli peatreenerilt Brendan Rodgersilt küsiti, kas ta oleks valmis oma meeskonna suurimast väravakütist loobuma, nentis mees: «Ükski mängija pole klubist suurem. Ükski mängija pole asendamatu – ükskõik kui hea ta ka pole.»
 

Suarez ise on teadlik, et tema käitumine oli väär ning ta edastas briti meedia vahendusel vabanduse. Lisaks kommentaaris ta juhtunut Twitteris.
 

«Olen väga kurb, et selline asi juhtus. Vabandan Ivanovici ja terve jalgpallimaailma ees. Sellisele käitumisele pole õigustust ja mul on väga kahju, et see juhtus,» kirjutas mees Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles