Pehka ja Kandimaa valiti FIBA treenerite koolitusprogrammi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Pehka.
Rauno Pehka. Foto: Liis Treimann

Uuele FIBA Euroopa treeneri sertifikaadi korvpallikoolitusele pääsesid ka Rauno Pehka ja Toomas Kandimaa, kes alustavad oma koolitust Ukrainas, Kiievis U16 poeglaste A-divisjoni turniiri toimumiskohas.

«Mul on väga hea meel, et osutusin seekord valituks. Olen kandideerinud ka eelnevatel aastatel, aga seekord õnnestus.  Koolituse suhtes on kõrged ootused, kuna tagasiside koolitusel osalenud treeneritelt on olnud ainult positiivne,» rääkis Toomas Kandimaa.

«Kindlasti on see suurepärane võimalus saada osa Euroopa tipptreenerite kogemustest, mis aitavad mul veelgi paremini arendada noormängijaid Audentese Spordigümnaasiumis,» lisas Rauno Pehka.

Treeneri Sertifikaadi (FECC – FIBA Europe Coaching Certificate) koolituse näol on tegemist toimiva projektiga, mille kaheaastase tsükli on juba lõpetanud Indrek Ruut, Alar Varrak, Rait Käbin, Janne Rits, Märt Raam ja Tanel Einaste.

Indrek Reinbok ja Marek Koitla  on juba osalenud kolmanda tsükli kahel koolitusel ja lõpetavad programmi eksamiga selle aasta suvel Tallinnas toimuva  U20 noormeeste EMi A-divisjoni ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles