Drafti järelkajad: Hundi-jaht lõppeb ööl vastu laupäeva, kuid kes on kosilane?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: SCANPIX

Kui enne NFLi drafti käis ookeani taga kõva vaidlus, kas Eesti vägilane Margus Hunt valitakse esimeses või teises ringis. Nüüd on siis teada, et targemaks osutusid need, kes eestlasele liiga suuri lootusi ei pannud.

Hunt kutsuti küll ööl vastu reedet toimunud draft’i esimese ringi otsesaatesse, kuid eestlane otsustas sinna mitte minna. Tagantjärele targana võib öelda, et õigesti tegi, sest valimata jäänuna oleks seal üsna täbar istuda olnud.

Nüüd on aga USAs Hundi teema uuesti üles tõmmatud. Teises või kolmandas ringis peaks eestlane kindlasti endale uue koduklubi leidma, kuid raske on prognoosida, milline meeskond 26-aastase eestlase endale saab. New England Patriotsi spetsialist James Christensen pakub, et Hunt valitakse eelmainitud meeskonda teises ringis, kokkuvõttes 59. valikuna. Oma arvamusloos kordab ta Hundi kohta paljukirjutatud mõtteteri – eestlane on tõeline friik, ülimalt andekas sportlane, oma kasvu kohta uskumatult kiire, mängib klaverit ja on endine kettaheite noorte maailmameister. Patriotsil on lisaks 59. valikule ka 54. valik.

CBS saadab oma ennustuses Hundi aga hoopis Houstoni meeskonda, kes peaks ta valima 57. mehena. AFP ootab, et Hunt valitakse teise ringi esimeste meeste hulgas, kuid võimalikku kosilast ei nimeta.

Võimalikku Hundi-jahti peavad ka San Fransisco 49ers (34. valik) ja New York Jets (39. valik). Igal juhul ootab spordisõpru ees järjekordne põnev öö ning Postimees hoiab lugejaid draft’i käiguga operatiivselt kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles