Ruut: anname endast kõik, et seeria tuleks tagasi Raplasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Tyco peatreener Indrek Ruut hoolealuseid juhendamas.
Rapla Tyco peatreener Indrek Ruut hoolealuseid juhendamas. Foto: Rein Murakas

Korvpalli meistriliiga poolfinaali teises mängus kodusaalis ülinapilt 73:75 Kalev/Cramole alla vandunud Rapla peatreener Indrek Ruut nentis, et viimane rünnak takerdus kalevlaste heasse kaitsesse.

«Loomulikult tahtsime kolmest visata, aga meid ei lastud kaugelt viskele. Lootsin, et äkki nad ei lase ka korvi alt kahest visata, et saab välja sööta, aga polnud midagi teha,» kirjeldas Ruut TV6-le viimast rünnakut, kus kolmepunktilises kaotusseisus olnud Rapla vajas kaugviset, kuid leppis siis Raido Ringmetsa kahepunktiviskega korvi alt ega jõudnud enam enne mänguaja täistiksumist viskele.

Mõlemas poolfinaalmängus Kalev/Cramole südi vastupanu osutanud Rapla on siiski Ruudu hinnangul võimeline vähemalt ühe võidu võtma. «Mina usun ja mu meeskond usub, et ka kolmandas mängus tuleb samasugune võitlus. Anname endast selle nimel kõik, et see seeria tuleks veel Raplasse tagasi,» lausus Ruut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles