Jaht Cristiano Ronaldole: PSG ja ManU valmistuvad suurteks pakkumisteks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Tänavusel hooajal on pidevalt räägitud, et Cristiano Ronaldo lahkub suvel Madridi Realist ja seega on räägitud ka tema võimalikest kosilastest. Väidetavalt liituks Ronaldo taas kõige parema meelega Manchester Unitediga ja Inglismaa suurklubi üritabki koostöös Nike’iga mehe taas Inglismaale tuua.

Samas on Ronaldot seostatud ka mitmel puhul PSGga ning täna teatas The Sun, et PSG ongi teinud Ronaldo eest väidetavalt umbes 95 miljoni euro suuruse pakkumise. «United ei ole rahul, et ka PSG on nüüd oma käigu teinud. Siiski ei kavatse nad alla anda ja nad on oma plaanidest teavitanud ka Ronaldo agenti,» sõnas ManU-le lähedal seisev allikas.

Samas on valmis ka ManU tegema Ronaldo eest korraliku pakkumise ning nemad on valmis lauale laduma 76 miljonit eurot ja lisaks loobuma ka ühest mängijast. Tõenäoliselt lahkuks ManU ridadest sellise tehingu korral Nani, kellest saaks siis Reali mängumees.

Väidetavalt pakuks ManU Ronaldole ligi 300 000 euro suurust nädalatasu ehk tema palk oleks sama suur kui Wayne Rooney’l. Samas oleks PSG valmis maksma aga veelgi suuremat palka, kuid siiski eelistavat Ronaldo pigem oma endise tööandja ManU pakkumist.

Tänavuse hooaja järel kehtib Ronaldo leping Realiga veel vaid kaks aastat ja seni ei ole Portugali koondise tähtmängija olnud nõus kontrahti pikendama ja seetõttu võibki Real mehe ka rahaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles