Lotuse omanik on enesekindel: kui auto on hea, siis jääb Kimi meiega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Soome vormel-1 piloodi Kimi Räikköneni leping Lotuse meeskonnaga lõppeb selle aasata lõpus, kuid meeskonna omanik Gerard Lopez on kindel, et kui auto on piisavalt hea, siis jääb Räikkönen nende juurde.

Räikköneni võimas tagasitulek vormel-1 sarja on tekitanud palju kuulujutte – teda on seostatud nii Red Bulli, McLareni kui ka Ferrariga. Vaatamata sellele usub Lopez, et muretsemiseks pole põhjust.

«Kimi on fantastiline tüüp,» rääkis Lopez intervjuus Autospordile. «Tema juures mängib olulist rolli see, et ta on meile väga tänulik, kuna tõime ta tagasi vormelirooli.»

Ta selgitas, et Räikkönen sobib suurepäraselt Lotuse meeskonda. «Ausalt öeldes olen ma täiesti kindel, et kui täidame Kimi seatud tingimused, siis ta jätkab meiega,» jätkas ta. «Ta on meile seda kinnitanud. Ta ei saa teistes meeskondades selliseid tingimusi. Vahet pole, kas see auto on sinine, punane või hõbedane.»

Lopezi sõnul on nende töö anda Räikkönenile konkurentsivõimeline vormel ja seni on ta selle ka saanud. «Nii kaua, kui me talle seda võimaldada suudama, on ta meie meeskonna sõitja.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles