Võidumarssi jätkav Šveits purustas MMil Sloveenia 7:1

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitslased (punases) teevad jäähoki MMil head mängu
Šveitslased (punases) teevad jäähoki MMil head mängu Foto: SCANPIX

Soomes ja Rootsis jätkuval jäähoki MMil jätkab täiseduga turniiri suurim üllataja Šveits, kes alistas koguni 7:1 Sloveenia.

Seejuures asusid sloveenid avakolmandikul mängu juhtima, kui täpne oli Rok Pajic. Šveits pööras aga kolmandiku lõpuks seisu 3:1 enda kasuks, lisas teisel kolmandikul kolm ja viimasel veel ühe värava. Kaks tabamust sai kirja Denis Hollenstein, ühe Simon Bodenmann, Luca Cunti, Simon Moser, Andres Ambuhl ja Reto Suri.

Šveits hoiab S-grupis kolme normaal- ja ühe lisaajal saadud võidu ning 11 punktiga kindlalt esikohta, Sloveenia on kaotanud kõik neli mängu.

Helsinkis peetava H-grupi tänases avamängus sai Saksamaa 2:0 jagu Austriast. Marcus Kink viskas avavärava, kui teist kolmandikku jäi mängida täpselt kolm minutit. Üheksa sekundit enne mängu lõppu sai Kink enda nimele ka teise värava, kui ta pääses tühja väravaga silmitsi ning austerlane Thomas Vanek ta maha tõmbas.

Saksamaal sai tabelisse esimese võidu, Austrial on samuti kirjas võit ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles