Tali: finaalturniirile jõudmine on super tulemus!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali.
Urmas Tali. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti kuni 21-aastaste võrkpallikoondise MM-finaalturniirile viinud peatreener Urmas Tali sõnul oli see suurepärane ja mõneti ootamatu tulemus.

«Ausalt öeldes, siis sellist tulemust ma küll oodata ei osanud, tulime siia siiski autsaideritena,» sõnas Tali pärast viimast kohtumist, kui 3:0 saadi jagu Iisraelist. «Aga finaalturniirile pääsemine on muidugi super tulemus.»

«Esimene kohtumine Rumeeniaga lõi kogu turniirile hea pinnase, kust edasi minna. Nende taset me teadsime, aga ülejäänud meeskondadega polnud varem kordagi mänginud. Aga seejärel vaatasime Saksamaa ning Bulgaaria mänge ning saime aru, et meil on võimalus täiesti olemas,» lisas Tali.

«See, et põhimängijad teenisid meeste seas ühisliigas ka stabiilselt mänguaega, mängis siin äärmiselt olulist rolli. Nii suudeti väljakul paremini aru saada ja ka ellu viia erinevaid taktikalisi käike. Kogu tiimi õhkkond oli suurepärane, ka kaotusseisu jäädes suudeti edasi mängida,» ütles juhendaja.

Finaalturniir toimub 22. augustist kuni 1. septembrini Türgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles