Mees-mehe võistluse võitis Krestinov

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Priit Simson

Eile toimus Eesti motokrossimeistrivõistluste avaetapi teine päev, kus võistlustules olid

quadracer

id, külgvankrid ja kaheksa kutsega soolosõitjat, kes võistlesid mees mehe vastu.


Külgvankritel peeti maha kaks põnevat võidukihutamist, mille võitsid kahe sõidu tulemusena teise sõidu parimad Gert Gordejev/ Keit Kivaste venelaste Igor ja Dmitri Rodionovi ning Tanel Reesna/ Ruslan Talfi ees.



Quadracer

itel võitis mõlemad sõidud kindlalt Meelis Jürgenson. Kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid talle eelmise aasta Eesti ja Soome meister Helari Järv ja Andro Halliko.



Noori

quadi

sõitjaid käis rajal kokku kolm klassi. Quad 200 mõlemad sõidud võitis Kait Kompus lätlase Ralfs Reinfeldsi ees. Kolmas oli kokkuvõttes Kaspar Haiba. Quad 100 parim oli Martin Adamson, teine Jenss Lootuse ja kolmas Romet Jürgenson. Kõige pisematel

quad

idel Quad 50 võitis Jenss Lootus oma onupoja Karol-Kenneth Lootuse ja läti poisi Reinis Bicanise ees.



Kahe sõiduvooru vahel peeti maha mees-mehe vastu võistlus, kus osales kaheksa kutsega soolosõitjat, nende hulgas Gert Krestinov, Juss Laansoo ja kõik kolm eile võistelnud Ameerika krossisõitjat. Finaalis kohtusid MX1 tsiklil sõitev Krestinov ja Rannar Uusna, kellel all väiksem MX2 mootorratas. Krestinov oli teel finaali alistanud ameeriklase Daniel Blairi ja Laansoo. Uusna oli seevastu kiirem Toomas Triisast ja ameeriklasest Kyle Regalist. Finaalis kihutasid Krestinov ja Uusna raja esimese osa külgkülje kõrval, kuid siis eksis Uusna ja Krestinov pääses eest ning võttis võidu.



Järgmine Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste etapp toimub 13.-14. juunil Valgas. Järgmisel nädalavahetusel (30.-31.mai) jätkuvad Eesti karikavõistlused aga Järva-Jaanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles