Räikkönen: Monaco GP ajal on palju pidusid, vähemalt niimoodi on mulle räägitud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel kihutatakse taas vormel-1 sarjas punktidele ja sel korral asutakse stardijoonele paljude lemmikpaigas Monacos. Lotuse piloot Kimi Räikkönen avaldas, et tegemist on võistlusega, mida ta kõige rohkem ootab.

«Monaco etapp on tõeliselt eriline ja sarnast võistlust ei ole. Ei ole olemas paremat tunnet, kui Monacos kõik õnnestub. Monaco tänavarajal peetav võistlus on teistest etappidest tunduvalt erinev,» rääkis Räikkönen Formula1.com’ile. «Monaco on alati eriline. See on huvitav koht, kuhu minna. Monaco GP ajal on alati palju fänne ja seal on palju pidusid, vähemalt niimoodi on mulle räägitud. Seal on hoopis teistsugune atmosfäär.»

Räikkönen on alustanud hooaega suurepäraselt ning viie etapi järel hoiab ta 85 punktiga MM-tabelis teist kohta. Liider on tiitlikaitsja Sebastian Vettel 89 silmaga ja kolmas Fernando Alonso 72ga.

«Me ei ole esimesel kohal ning seega ei saa väga õnnelikud olla. Loomulikult ei ole tegemist ka katastroofiga, kuid palju sõite on veel ees ja kõike võib juhtuda,» lisas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles