Ametlik: maailma ihaldatuim tipuründaja vahetab klubi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao on löönud kahe hooajaga Madridi Atletico eest 70 väravat ja see on tõmmanud paljude tähelepanu.
Radamel Falcao on löönud kahe hooajaga Madridi Atletico eest 70 väravat ja see on tõmmanud paljude tähelepanu. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico jalgpalliklubi teatas täna ametlikult, et nende staarründaja Radamel Falcao lahkub suvel meeskonnast. Samas ei täpsustatud, kus ründaja võib tulevikus mängima hakata.

Falcao liitus Atleticoga 2011. aasta suvel FC Portost ja seejärel on ta klubi eest pidanud 90 mängu ja löönud märkimisväärsed 70 väravat. See kõik on teinud temast maailma ühe ohtlikuma tipuründaja ja samas loodavad peaaegu kõik Euroopa suurklubid teda enda ridades näha. Nüüd teatas Atletico tegevdirektor Angel Gil Marin, et neil on Falcaoga sõlmitud kokkulepe ning vastavalt sellele võib ründaja suvel klubist lahkuda, kirjutab Eurosport.

«Enne hooaja algust rääkisime Falcaoga ning lubasime talle, et kui ta jätkab samal tasemel ja aitab meid Meistrite liigasse, siis aitame me ka teda,» tunnistas Marin. «Toetame tema otsust. Teame, kuidas toota häid ründajaid – oleme müünud ja asendanud Fernando Torrese, Diego Forlani ning Sergio Agüero.»

«Nüüd on Falcao kord. Ma ei tea veel täpselt, et kes teda järgmisel hooajal asendab, kuid võite kindlad olla, et Atletico on endiselt tugev,» lisas ta.

Atletico on Hispaania liigas kindlustanud endale kolmanda koha ja sellega on järgmiseks hooajaks tagatud pääse ka Meistrite liigasse. Lisaks võitis Madridi tiim tänavu ka Hispaania karika.

Falcao võimalike sihtkohtade osas on seni olnud palju segadust ning teda on seostatud Londoni Chelsea, Manchester City, Manchester Unitedi, Madridi Reali, PSG ja viimasel ajal ka Monacoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles