Ojamaa kerkis Šotimaa kõrgliigas parimaks söödumeistriks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Šotimaa jalgpalli kõrgliiga Motherwelli rivistuses hooaja hõbemedaliga lõpetanud Henrik Ojamaa pälvis tunnustust ka individuaalselt, andes hooajal enim resultatiivseid väravasööte.

Kokku 37 mängus väljakul käinud ja 2704 minutit platsil veetnud Ojamaa, kes tähistab täna oma 22. sünnipäeva, andis selle ajaga 16 väravasöötu - neli rohkem kui Inverness CT äärepoolkaitsja ja vastava arvestuse teine mees Aaron Doran, kirjutab Soccernet.ee.

Neli korda vastaste väravavõrku sahistanud Ojamaa ründepartner Michael Higdon teenis ära aga nii resultatiivseima väravaküti kui kõrgliiga parima mängija autasu. 29-aastane inglase saldosse kogunes hooaja lõpuks lausa 26 väravat.

Eestlase leping Šotimaal kestab veel ühe aasta. Teenitud teise kohaga on Motherwellil õigus suve teisel poolel asuda tulle heitluses Euroopa liiga koha nimel, kus nad peavad alustama teisest eelringist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles