NBA drafti esimese valiku õiguse võitis Cleveland Cavaliers

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Cavaliersi omanik Dan Gilbert ning tema 16-aastane poeg Nick Gilbert.
Cleveland Cavaliersi omanik Dan Gilbert ning tema 16-aastane poeg Nick Gilbert. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA selgus juuni alguses tehtavate uute mängijate valiku järjekord ning teist korda kolmanda aasta jooksul saab esimesena valida Cleveland Cavaliers.

Cavaliersi järel saavad vastavalt loosijärjekorrale mängijaid valida Orlando Magic, Washington Wizards, Charlotte Bobcats, Phoenix Suns, New Orleans Pelicans, Sacramento Kings, Detroit Pistons, Minnesota Timberwolves, Portland Trail Blazers, Philadelphia 76ers, Oklahoma City Thunder (nende õigus tuleneb omavahelistest kokkulepetest, mille järgi sai OKC valikuõiguse Houston Rocketsi käest, kes oli selle enne omandanud Toronto Raptorsilt), Dallas Mavericks ja Utah Jazz.

Cleveland sai eelmisel aastal valida neljandana, ent üle-eelmisel aastal said nad avavalikuna endale Kyrie Irvingu, kes valiti oma debüüthooajal aasta parimaks uueks tulijaks. Cavaliers lõpetas praeguse hooaja idakonverentsi 13. kohaga, kogudes 24 võitu ja 58 kaotust.

NBA draft toimub 27. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles