Levkoi: kõik on Venemaa mängu eel suures ootuses

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Levkoi Eclexi naiskonna peatreenerina pärast Eesti meistriliiga finaali.
Jaanus Levkoi Eclexi naiskonna peatreenerina pärast Eesti meistriliiga finaali. Foto: Raigo Pajula

Eesti naiste korvpallikoondis peab EM-valikmängudeks valmistudes kaks kontrollkohtumist Venemaa rahvusnaiskonnaga.

Peatreener Jaanus Levkoi sõnul on pea kaks nädalat koos treeninud mängijad valmis end suure idanaabri vastu proovile panema. «Kõik on suures ootuses ja kipuvad juba bussi peale, et Venemaa vastu väljakule joosta,» sõnas ta.

Eesti naiskonda tabas ka esimene tagasilöök, kui koondise noorim liige, 17-aastane keskmängija Trine Kasemägi vigastas treeningmängus hüppeliigest ja tema venelannade vastu oma oskusi näidata ei saa. «Midagi väga hullu ei ole, liipab juba vaikselt ringi, aga Leetu ta ei sõida (Venemaaga mängitakse pühapäeval ja esmaspäeval Leedus Druskininkais-toim),» ütles Levkoi. «Aga järgmisel nädalavahetusel Läti U20 koondise vastu loodan teda taas väljakul näha.»

Eesti rahvuskoondis pole varem maailma tippude hulka kuuluva Venemaaga mänginud. Londoni olümpial sai Venemaa neljanda koha ja nad on ka valitsevad Euroopa meistrid.

Eesti peab EM-valikmängud juuni alguses Luksemburgis, kui lisaks võõrustajatele kohtutakse Hollandi ja Kreekaga. Edasi pääseb vaid alagrupi võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles