Ferguson: avavärav tappis meie mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson oma hoolealuse Cristiano Ronaldoga
Alex Ferguson oma hoolealuse Cristiano Ronaldoga Foto: Reuters / Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson teatas, et Barcelona võidule Meistrite liigas pani aluse juba kümnendal minutil Eto löödud värav, mis «tappis» Unitedi mängu.

«Arvan, et see esimene värav oli tappev,» teatas Ferguson ITV-le. «Alustasime samuti säravalt. Kuid pärast seda muutusime veidi närviliseks.»

«Avavärav ei aidanud kohe kindlasti. See andis neile võimaluse eduseisu hoida ning seda nad teevad hästi. Meie ei tegelenud probleemiga kuigi hästi. Arvan, et mehed on oma etteastes pettunud ja mõned ütlevad seda ilmselt isegi,» jätkas ta.

Ferguson kiitis ühtlasi Barcelona meeskonda ning lisas, et ei oska seletada, miks Manchesteri klubi kuidagi skoorida ei suutnud. Nimelt juhtub seda haruharva, et Inglise tippklubi nulliga lõpetab. «Meil oli piisavalt aega. Meil oli mõningaid poolikuid võimalusi teises pooles, kuid erapooletult vaadates lõi meid parem meeskond,» selgitas ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles