Dortmundi peatreener: kõik oli väga hea, ainult tulemus oli s**t

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli Meistrite liiga finaalmängus 1:2 kaotuse vastu võtma pidanud Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp rääkis pärast matši, et kõik peale lõpptulemuse oli suurepärane.

Dortmund jäi teisel poolajal kaotusseisu, ent suutis Ilkay Gündogani penaltist viigistada. Kohtumise 89. minutil jõudis aga Bayerni poolt väravani Arjen Robben ning nii võttis Müncheni suurklubi võidu.

«Esiteks palju õnne Bayernile võidu puhul. Enam ei ole tähtis rääkida sellest, mis mängus juhtus. Pärast matši tuleb austada tulemust ja seda me ka teeme. Ilm oli hea, kõik oli hea, ainult tulemus oli s*'t,» rääkis Klopp.

Lõpuks õnnestus ajakirjanikel Dortmundi treeneri käest saada siiski paar kommentaari ka mängu kohta: «Ma ei ole võiduväravat teist korda näinud. See oli vabalöök ja me ei olnud õiges formatsioonis. Meie jaoks oli hooaeg väga raske ja ma nägin seda alates 75. minutist. Bayern pidi aga samuti võitlema. Me väärisime finaalikohta ja suutsime seda täna tõestada,» võttis Klopp oma meeste esituse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles