Henrik Ojamaa agent: sobiva pakkumise korral on ta valmis klubi vahetama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa vastu on viimase poole aasta jooksul korduvalt huvi tundnud Poznani Lech.
Henrik Ojamaa vastu on viimase poole aasta jooksul korduvalt huvi tundnud Poznani Lech. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa agent Jonne Lindblom lausus BBCle, et tema hoolealusest huvituvad klubid kogu Euroopast ja isegi USA profiliigast MLS.

Ojamaa praegune koduklubi Motherwell lükkas äsja tagasi Poola tippklubi Poznani Lechi teise pakkumise eestlase ostuks, kuid Lindblomi kinnitusel on poolakad Ojamaast väga huvitatud ning teevad tõenäoliselt veel parema pakkumise. «Ojamaa vastu tuntakse huvi kõikjalt Euroopast ja isegi MLSist. Aga praegu on vaid Poznani Lech konkreetse pakkumise teinud,» sõnas ta.

Lindblomi sõnul tema hoolealune siiski klubi vahetama ei kiirusta. «Henrik on Motherwellis õnnelik. Aga kui tuleb õige klubi õige pakkumisega, on ta valmis karjääris järgmist sammu tegema,» lausus ta.

Motherwell on mõistagi huvitatud, et Ojamaa nende juures jätkaks. «Saadud pakkumine ei vasta meie arvamusele mängija hinna kohta. Kuid mõistame, et Henriku vastu näidatakse üles märkimisväärset huvi, arvestades tema suurepäraseid esitusi alates sellest ajast, kui ta mullu jaanuaris klubisse saabus,» sõnas Motherwelli tegevjuht Leeann Dempster.

22-aastane Ojamaa kerkis lõppenud hooajal Šotimaa kõrgliiga parimaks sööduandjaks. Eesti koondist on ta esindanud seni kümnel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles