Gert Jõeäär: lõpuspurt läks natuke nihu

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tour of ESTONIA 2013 Viimsi grupisõit
Tour of ESTONIA 2013 Viimsi grupisõit Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tour of Estonia esimene pooletapp, 125 km pikkune grupisõit Viimsis lõppes Rusvelo meeskonda kuuluva Leonid Krasnovi võiduga. Eestlasi valdas lõpplahenduse järel pigem pettumus.

Cofidise profitiimi kuuluv, ent tuuril rahvuskoondise värvides võistlev Gert Jõeäär noppis küll ainsa vahefiniši võidu, ent lõpuspurdis pildile ei pääsenud. «Ühe eesmärgi täitsime – mind veeti vahefinišis hästi lahti, võitsin selle ja sain kolm preemiasekundit. Teine siht jäi aga kahjuks täitmata, sest finišis esimeste sekka ei jõudnud. Lõpp läks natuke nihu, ei suutnud korralikult positsioonile saada. Lõpus küll üritasin, aga esikolmikusse pedaalida ei suutnud,» lausus Jõeäär.

Läti profitiimis Rietumu-Delfin sõitev Reijo Puhm sai küll parima eestlasena seitsmenda koha, ent kirus lõpetamise järel maad ja taevast ning põrutas rusikaga vastu lenkstangi: «Pagan küll, olin grupis üks kiiremaid mehi, aga alustasin lõpuspurti liiga hilja. Põhjus oli lihtne – jäin karpi. Olen ääretult vihane!» siunas Puhm.

Tuur jätkub täna õhtupoolikul kell 18.30 Vabaduse väljakult algava kolmekilomeetrise eraldistardist sõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles