Maailmakuulus produtsent: Beckham võib filmimaailmas teha, mida tahab

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham.
David Beckham. Foto: SCANPIX

Maailmakuulus filmiprodutsent Harvey Weinstein rääkis The Sunile, et jalgpallurikarjääri lõpetanud David Beckhami puhul tegemist nii andeka inimesega, et tal ei oleks mingi probleem läbi lüüa ka filmimaailmas.

«David võib olla, kes iganes ta tahab olla, kaasaarvatud filmistaar. Tal ei ole vaja minupoolseid nõuandeid, ta võib ise teha, mida tahab,» rääkis Weinstein. «Ma tunnen Davidit juba palju, palju aastaid, kõvasti enne seda, kui ta Los Angeles Galaxyga liitus. Ta on Michael Jordani poeg.»

Weinstein võrdles Beckhami korvpallilegendi Jordaniga, kes 1996. aastal edukalt Hollywoodi filmis «Space Jam» läbi lõi.

«Ma olen Davidiga kohtunud ainult mõnel üksikul korral, kuid iga korraga hakkab tema talent rohkem silma paistma. Ma olen tema suur fänn. Ma usun, et ta võib televisoonis või kinolinal teha, mida tahes,» ülistas Weinstein endist jalgpallurit.

Selle hooajaga jalgpallurikarjääri lõpetanud Beckham pole veel teada andnud, mis tulevik talle kaasa toob. Esialgu kavatseb ta puhata, kuid ilmselt saab globaalne staar palju tööpakkumisi nii spordi- kui ka sõumaailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles