Zenjov: Anieriga klappis koostöö hästi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (palliga) kohtumises Trinidad ja Tobago vastu.
Sergei Zenjov (palliga) kohtumises Trinidad ja Tobago vastu. Foto: Karli Saul

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov tunnistas mängujärgselt, et koostöö ründepartneri Henri Anieriga kulges hästi.

«Väga meeldis Henriga koos mängida. Saime teineteisest hästi aru ja leidsime häid sööte,» sõnas Anieri väravale söödu andnud Zenjov.

Esimesel poolajal põrkas Zenjov kokku ka vastasmängijaga ning sai löögi vastu pead. «Ma ei teagi, millega ta mind tabas. Tunne oli halb ja alguses ei saanud ma aru, kus olen. Natuke läks aega mööda ja siis oli juba korras,» tunnistas Zenjov.

Koduklubo Lvivi Karpatõga seob Eesti koondislast veel ühe aasta pikkune leping, kuid Zenjov on avaldanud soovi klubist lahkumise osas ja samamoodi on klubi teatanud, et mees pannakse müügilehele. «13. juuni lähen klubi juurde tagasi ja siisa rutame olukorda,» sõnas Zenjov, kes märkis, et uut tööandjat püüdes on praegused koondisemängud heaks enesenäitamise kohaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles