Belgia jalgallikoondise noored staarid naasevad Chelseasse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romelu Lukaku (paremal) ja Kevin de Bruyne hakkavad järgmisel hooajal kandma Londoni Chelsea särki.
Romelu Lukaku (paremal) ja Kevin de Bruyne hakkavad järgmisel hooajal kandma Londoni Chelsea särki. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on viimastel aastatel ostnud endale mitmeid Belgia koondise noormängijaid, kuid mitmed neist on seejärel antud laenulepingutega teistesse klubidesse. Uueks hooajaks on aga taas Chelsea dressi selga tõmbamas Romelu Lukaku ja Kevin de Bruyne.

Kui Belgia koondislane Eden Hazard on Chelseas tõusnud kindlaks põhimeheks, siis nüüd tahab Londoni klubi uus peatreener Jose Mourinho anda ka Hazardi kaasmaalastele võimaluse.

Esialgu pidi de Bruyne minema taas laenulepingu alusel Saksamaale, kuid viimasel ajal on Mourinho jälginud noormehe tegemisi ja nüüd on de Bruyne’t laenata soovinud Leverkuseni Bayer jäämas pika ninaga. Eelmise hooaja veetis 21-aastane belglane laenulepingu alusel Bremeni Werderis ja enne seda oli ta laenul Genkis.

«Chelsea ja Jose Mourinho on andnud meile selgelt teada, et Kevin hakkab mängima Chelseas. Chelsea ei laena enam teda kellelegi. Meie jaoks on see halb uudis, et me ei saa teda osana Andre Schürrle tehingust,» sõnas Leverkuseni spordidirektor Michael Reschke Köln Expressile.

Lisaks de Bruynele on Chelseasse tagasi pöördumas ka ründaja Romelu Lukaku, kes oli eelmisel hooajal laenulepingu alusel West Bromwichis. «Ma mängin järgmisel hooajal Chelseas. Vestlesime Jose Mourinhoga ja ta paneb mind meeskonda,» vahendab The Sun 20-aastase Lukaku sõnu.

Samal ajal jätkab 21-aastane Belgia koondise esiväravaht Thibaut Courtois laenulepingu alusel Madridi Atleticos. «Ma vajan mängupraktikat ja olen otsustanud jätkata Atleticos. Chelseas on (Petr) Cech, kes on olnud alati hea väravavaht. Ma rääkisin Mourinhoga ja ta ütles mulle, et parim on jätkata kogemuste omandamist,» sõnas 21-aastane Courtois.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles