Dortmund: me ei müü Lewandowskit Müncheni Bayernile. See on lõplik otsus!

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski tuleviku kohal on mitmeid küsimärke.
Robert Lewandowski tuleviku kohal on mitmeid küsimärke. Foto: SCANPIX

Viimastel kuudel on palju räägitud, et Dortmundi Borussia ründaja Robert Lewandowski liitub suvel Müncheni Bayerniga. Seda on väitnud nii Lewandowski agent kui ka Bayerni endine juhendaja Jupp Heynckes. Lisaks on ka ründaja avaldanud, et loodetavasti lubab Dortmund tal liituda unistuste klubiga. Nüüd on Dortmund aga üleminekule kätt ette panemas.

Teatavasti ostis Bayern tänavu juba Dortmundist poolkaitsja Mario Götze ja seejärel on jahitud ka Lewandowskit. Samas ei ole Dortmund huvitatud oma mängijate müümisest ja seda ka vaatamata sellele, et Lewandowskil on jooksma hakkamas lepingu viimane aasta je mees ei ole seni olnud kontrahti uuendamisest huvitatud.

«Ütlen kindlalt, et Robert Lewandowski ei liitu 2013. aastal Bayerniga,» teatas Dortmundi meeskonna tegevjuht Aki Watzke Bildile. «See on lõplik otsus! Oleme sellest informeerinud ka Robertit ning tema agenti.»

Kuna aga Lewandowski võib järgmisel suvel Dortmundist tasuta lahkuda, siis võib juhtuda, et sakslased müüvad ründaja tänavu suvel hoopis Inglismaale ja seal on poolakat kõige enam seostatud Manchester Unitedi ja Londoni Chelseaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles