Absurdne tabel? Prantsusmaa lahtised võitnud Nadal langes maailma edetabelis

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Eile ajalugu teinud ja läbi aegade esimese meestennisistina kaheksandat korda ühel suure slämmi turniiril triumfeerinud Rafael Nadal langes värskes maailma edetabelis koha võrra ja paikneb nüüd viiendal real.

Taas Prantsusmaa lahtised meistrivõistlused võitnud Nadali langus on lihtsalt seletatav – kuna Nadal võidutses Pariisis ka mullu, ei teeninud ega kaotanud ta ühtegi punkti, samas kui neljandaks tõusnud Nadali kaasmaalane David Ferrer jõudis mullusel turniiril poolfinaali, tänavu aga finaali, teenides punktilisa, vahendab ERR Sport.

Seitsmekuulise vigastuspausi järel mai keskel võistlustulle naasnud Eesti esireket Jürgen Zopp langes edetabelis 18 kohta, olles nüüd 184. positsioonil.

Vladimir Ivanov kerkis kahe koha võrra 425. reale, Markus Kerner paikneb 1381. ja Morten Ritslaid 1866. kohal.

Edetabeli esikolmik on endiselt sama – tabeliliider on serblane Novak Djokovic, talle järgnevad šotlane Andy Murray ja šveitslane Roger Federer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles