Margus Hunt pääseb USA maineka tõsielusarja uuel hooajal teleekraanile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi klubi Cincinnati Bengalsiga liitunud Margus Hunt osaleb koos meeskonnakaaslastega mainekas tõsielusarjas «Hard Knocks».

Esmakordselt 2001. aastal ekraanidele jõudnud sarja toodab kaabelkanal HBO ning seni on seda vändatud seitse hooaega. Iga hooaeg keskendub ühe NFLi meeskonna tegemistele hooajaeelses treeninglaagris ning tänavu võetakse ette Bengalsi meeskond.

Bengals osales sarjas ka 2009. aastal, kuid tollest hooajast on tänaseks meeskonnas alles vaid 13 mängijat. Toona kerkisid sarja reitingud kõikidest varasematest hooaegadest kõrgemale ning võideti ka kaks mainekat Emmy teleauhinda. NFLi meeskonna hingeelu avava sarja peateemadeks on tavaliselt nii tippmängijate omavaheline võitlus positsiooni pärast, draft'is valitud noormängijate pingutused liigaga kohanemisel kui ka treeninglaagrisse saabunud meeste katsed endale uueks hooajaks lepingut teenida.

Sarja on kiidetud eeskätt selle eest, et vaatajani tuuakse oskuslikult nii treeninglaagris valitsev lõbus õhkkond kui ka dramaatika. Kanal pole veel teatanud, millistele Bengalsi mängijatele on plaanis tänavu keskenduda, kuid arvestades Hundi põnevat tausta, mis on otsekui tõsielusaate jaoks loodud, võib eeldada, et ka eestlane saab piisavalt eetriaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles