Foto: Putin eitab NFLi meistrisõrmuse varastamist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin 2005. aastal proovimas sõrme NFLi meistrisõrmust.
Vladimir Putin 2005. aastal proovimas sõrme NFLi meistrisõrmust. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFLi meeskonna New England Patriotsi omanik Robert Kraft teatas eelmisel nädalal, et Venemaa president Vladimir Putin varastas temalt 2005. aastal NFLi meistrisõrmuse. Putin lükkas aga pressiesindaja kaudu need süüdistused tagasi.

«Võtsin sõrmuse ära ja näitasin talle (Putinile). Ta pani selle sõrme ja ütles: «Ma võin selle sõrmusega kellegi ära tappa,»» rääkis Kraft hiljuti USA meediale. «Sirutasin oma käe välja, et sõrmus tagasi saada, aga Putin pani selle taskusse ja kolm KGB meest tõmbasid tema ümber ning nad jalutasid minema.»

Putini pressiesindaja esitas nüüd juhtunust aga hoopis teistsusugse versiooni. «Karfti väljaütmised on kummalised,» sõnas Putini pressiesindaja Dmitri Peskov CNNile. «Ma seisin toona neist 20 cm kaugusel ja kuulsin, kuidas Kraft kinkis sõrmuse Putinile.»

Peskovi sõnul paikneb umbes 25 000 USA dollarit maksev sõrmus nüüd Kremli raamatukogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles