Kristo Kollo plaanib pöörduda tagasi saalivõrkpalli juurde

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo.
Kristo Kollo. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta saalivõrkpallist eemal olnud ja rannavollele keskendunud Kristo Kollo plaanib järgmisest hooajast  jätkata Tartus taas saalis, sest mängumees on pidanud läbirääkimisi oma endise koduklubi Tartu Bigbankiga.

Kollo otsustas saalivõrkpallist tagasi tõmmata pärast 2011. hooajal Tartu meeskonnaga võidetud meistritiitlit. Toona soovis nurgaründaja koos paarilise Rivo Vesikuga keskenduda rannavõrkpallile. «Rannas ei sujunud kõik nii, nagu oleks vaja olnud. Tundsin, et pean midagi muutma,» rääkis Kollo Postimehele. «Ehk on nüüd nii, et kui kaht asja korraga teen, siis ei tüdine ühest ära.»

Kollo kinnitas, et Tartu Bigbank polnud ainuke klubi, kes temast huvitatud oli: «Kaks Eesti klubi võtsid minuga ühendust. Arutasin asjad Rivo Vesiku ja Kristjan Kaisiga läbi ning tegin kaalutletud otsuse.»

Lepingut pole Kollo Tartu meeskonnaga veel allkirjastanud, see juhtub lähinädalal. Juhul, kui mehe karjäär jätkubki Tartu esindusmeeskonnas, ei tähenda see saalivõrkpallikarjääri lõppu - Kollo jätkab seda oma senise paarilise Rivo Vesikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles