Eesti võrkpalliklubid said teada eurosarja vastased

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri meeskond.
Tallinna Selveri meeskond. Foto: Andres Haabu

Täna loositi omavahelised võistluspaarid nii võrkpalli CEV kui ka Challenge Cupil ning mõlemad eurosarjas osalevad Eesti klubid said teada oma esimese ringi vastased.

Kahe Eesti klubina eurosarjades osalevad Tallinna Selver ja Pärnu Võrkpalliklubi esitasid mõlemad avalduse, et osaleda Meistrite liigast tugevuselt järgmises sarjas ehk CEV Cupil. Sinna õnnestus pääseda siiski ainult Tallinna Selveril, kes sai avavooru vastaseks Tšehhi klubi Dukla Libereci. Kui eestlastel õnnestub võita, ootab järgmises ringis Rumeenia klubi Zalau Remati ja Venemaa võistkonna Nižni Novgorodi Gubernija paari võitja.

Pärnu VK pääses kõige nõrgemasse eurosarja ehk Challenge Cupile, kus esimeseks vastaseks on Genfi Chenis. Järgmises voorus ootaksid eestlasi Itaalia meeskonna Latina Andreoli ja Slovakkia klubi Humenne paari võitja.

Selver peab oma eurosarja kohtumise oktoobri lõpus, Pärnu VK novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles