Spursi peatreener: fännide ees oli piinlik

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregg Popovic.
Gregg Popovic. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA finaalseeria seitsmenda otsustava mängu järel tiitlita jäänud San Antonio Spursi peatreener Gregg Popovich kommenteeris mõned päevad pärast seeria lõppu, et eelkõige oli tal piinlik fännide ees.

Kui Spurs reede hommikul pärast Miami Heatilt saadud kaotust kodulinna tagasi jõudis, ootasid seal neid tuhanded fännid. «Ütlen ausalt, et kui seda rahvamassi nägin, siis esmalt oli mul nende ees piinlik. Tahtsime neile tiitlit koju tuua nii hirmsasti ja oli piinlik, et me sellega hakkama ei saanud,» rääkis Spursi peatreener.

Popovich lisas, et meeskond on tiitlist ilmajäämise järel hetkel üsna õnnetu: «Ma ei tahaks monoloogi pidada, aga on tõsiasi, et meil kõigil on hetkel valus, sest võimalus tiitel võita oli otse meie nina all ja seda ei juhtunud. Seega jah, kõik on hetkel õnnetud ja kuigi see läheb aja jooksul üle, siis praegu on kõigil selle pärast valus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles